Program

Data evenimentului: 16 mai 2021

Pachetele de concurs se ridica sambata 15 mai 2021 intre orele 13:00 si 17:00 din Vivo Mall Pitesti parter, in zona scenei din centrul cladirii ( Coordonate GPS: 44.86669887279474, 24.882850668677992) intre orele 13:00-17:00 si duminica 16.05.2021 intre orele 7:00 si 8:00 din Piata Primariei (Coordonate GPS: 44.858559919781996, 24.870339618855954)

Kiturile vor putea fi ridicate de catre participanti sau de un reprezentant prezentand o fotografie/ copie de pe actul de identitate.

!!!!! Atentie!!!!! Kiturile vor putea fi ridicate duminica doar de catre cei ce vin din afara Pitestiului, dovada facand-o printr-un act de identiate. Concurentii ce locuiesc in Pitesti si nu au ridicat kituirle sambata in intervalul orar mentionat mai sus nu vor putea participa la competitie.

La ridicarea pachetelor de concurs o sa semnati un tabel prin care confirmati ca sunteti de acord cu cele precizate in declaratia pe proprie raspundere si in regulamentul concursului. Nu este necesar sa veniti cu declaratia pe proprie raspundere imprimata!

!!! Conditii speciale: La ridicarea pachetelor de concurs se va face o triere epidemiologica inainte de a intra in locatie, intr-un spatiu special amenajat.

 

Programul competitiei:

In Piata Primariei, va fi amenajata o zona speciala unde doar concurentii vor avea acces pe baza numarului de concurs si doar cei pentru proba la care se va da startul. Vom avea 3 starturi separate, dupa cum urmeaza sa va explicam mai jos.La intrarea in zona competitiei se va masura temperatura.

!!!! Va rugam sa nu veniti insotiti, nu ne este permis accesul spectatorilor conform prevederilor Covid.

Masca de protectie va fi purtata tot timpul pana la startul fiecarei probe. Dupa terminarea competitiei, fiecare participant va primi o masca de protectie dupa trecerea liniei de Finish.
Startul se va da in sistem Time Trial la fiecare 10 secunde, cate 2 persoane. Cronometrarea va incepe dupa ce concurentul trece peste covorul de cronometrare. Dupa start, masca de protectie poate fi aruncata la cosurile special amenajate. Recomandam sa veniti cu maxim 20 de minute inainte de startul preconizat, in functie de proba.

Vor fi 3 starturi pentru fiecare proba in parte, astfel:
Start Semimaraton, ora 9:00. Doar concurentii cu numerele rosii vor avea acces in zona de start si va respecta distantarea fizica. Traseul se va parcurge de 4 ori

Start Cros, ora 9:40Doar concurentii cu numerele verzi vor avea acces in zona de start si va respecta distantarea fizica.  Traseul se va parcurge de 2 ori

Start Cursa Populara, ora 10:10 Doar concurentii cu numerele albastre vor avea acces in zona de start si va respecta distantarea fizica.
Traseul se va parcurge 1 data

! Concurentii ce nu se prezinta la start la proba la care au fost inscrisi vor fi descalificati 

Dupa ce concurentii au terminat proba, vor intra intr-un culuar unde vor preda chip-ul de cronometrare intr-o cutie marcata, vor lua masca din locul amenajat, isi vor lua medalia de finisher, apoi vor trece pe la frigiderele partenerilor nostri unde vor primi produse racoritoare.

Clasamentul se va afisa online, putand fi accesat printr-un link expus pe pagina de facebook a competitiei.  https://www.facebook.com/PitestiHalfMarathon Premierea se va desfasura in functie de clasamentul alcatuit.

Clasamentul final va fi confirmat in seara competitiei. Ulterior, castigatorii vor fi contactati de catre organizator pentru a intra in posesia premiilor.